Pāriet uz saturu
V60 Dripper

Pour over

Pour-over- Brūvēšana ir manuāla metode, kas kafijas cienītājiem sniedz pilnīgu kontroli pār pagatavošanas procesu un nodrošina tīru, kraukšķīgu un aromātisku tasi. Lēnām pārlejot ar karstu ūdeni svaigi maltas pupiņas ļauj pour-over- precīza ekstrakcijas metode, kas izceļ kafijas unikālās garšas un aromātus. Šī alus pagatavošanas tehnika ir iecienīta entuziastu vidū tās vienkāršības dēļ, vienlaikus nodrošinot a barista- kvalitatīva pieredze mājās. Ideāli piemērots tiem, kas novērtē kafijas smalkākās nianses, ir pour-over alus pagatavošanas metode, kas katru reizi rada perfekti līdzsvarotu kausu.

}
  • izpārdots

  • - 5%

3-kupas stikls Classic

  • izpārdots

  • - 5%

3-kupas stikls Classic


} }
  • - 5%

6-kausu stikla Classic – Chemex

  • - 5%

6-kausu stikla Classic – Chemex


} }

Hoop kafijas pagatavotājs melnā krāsā - Ceado

Hoop kafijas pagatavotājs melnā krāsā - Ceado


} }
  • - 5%

Chemex Classic Kafijas automāts

  • - 5%

Chemex Classic Kafijas automāts


} }
  • - 5%

Fellow Stagg Pour-over Dripper - Kafijas automāts

  • - 5%

Fellow Stagg Pour-over Dripper - Kafijas automāts


} }
  • izpārdots

Filtrs Gold Melitta stila – Espresso Gear

  • izpārdots

Filtrs Gold Melitta stila – Espresso Gear


} }

Kafija Dripper

Kafija Dripper


} }
  • - 7%

Kinto OCT Pour over - 4 krūzes

  • - 7%

Kinto OCT Pour over - 4 krūzes


} }

Karafes Pourover LAB ar SS filtrs 300ml

Karafes Pourover LAB ar SS filtrs 300ml


} }
  • - 5%

Karafes Pourover LAB ar SS filtriem 600 ml

  • - 5%

Karafes Pourover LAB ar SS filtriem 600 ml


} }
  • - 6%

Kinto Lēns stils SCS-S01 pour over - 4 krūzes

  • - 6%

Kinto Lēns stils SCS-S01 pour over - 4 krūzes


} }

Kinto Lēna kafijas stila Pour over - 4 krūzes

Kinto Lēna kafijas stila Pour over - 4 krūzes


} }
  • izpārdots

  • - 5%

Kinto Lēnā kafijas stila Pour-Over-Komplekts 2 krūzes

  • izpārdots

  • - 5%

Kinto Lēnā kafijas stila Pour-Over-Komplekts 2 krūzes


} }
  • - 4%

Kinto SCS Pour over Porcelāns - 4 krūzes

  • - 4%

Kinto SCS Pour over Porcelāns - 4 krūzes


} }
  • izpārdots

  • - 11%

Kinto Lēns stils alus komplekts - V02

  • izpārdots

  • - 11%

Kinto Lēns stils alus komplekts - V02


} }

Origami Dripper M

Origami Dripper M


} }

Nerūsējošais tērauds dripper Pour Over komplekts - K02

Nerūsējošais tērauds dripper Pour Over komplekts - K02


} }

Precizitāte Pour Over komplekts

Precizitāte Pour Over komplekts


} }
  • izpārdots

  • - 6%

Tiamo K02 ķīmiskais pour-over

  • izpārdots

  • - 6%

Tiamo K02 ķīmiskais pour-over


} }
  • - 8%

Tiamo Keramika Dripper V02

  • - 8%

Tiamo Keramika Dripper V02


} }

Tiamo V02 dripper plastmasa

Tiamo V02 dripper plastmasa


} }
  • - 4%

Tiamo K02 dripper - Nerūsējošais tērauds

  • - 4%

Tiamo K02 dripper - Nerūsējošais tērauds


} }
  • - 9%

Pour Over Dripper V01 Plast - Crystal Eye

  • - 9%

Pour Over Dripper V01 Plast - Crystal Eye


} }
  • izpārdots

  • - 5%

Timemore NANO - Portatīvs roku pagatavošanas komplekts

  • izpārdots

  • - 5%

Timemore NANO - Portatīvs roku pagatavošanas komplekts


} }
  • izpārdots

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Brīvdabas

  • izpārdots

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Brīvdabas


} }
  • - 4%

Timemore Crystal Eye Dripper V02

  • - 4%

Timemore Crystal Eye Dripper V02


} }
  • - 6%

Timemore Crystal Eye Stikls Dripper

  • - 6%

Timemore Crystal Eye Stikls Dripper


} }
  • izpārdots

Filtrs V01 Stikls - Kristāla acs - Balts turētājs - Timemore

  • izpārdots

Filtrs V01 Stikls - Kristāla acs - Balts turētājs - Timemore


} }
  • izpārdots

  • - 6%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - Dūmojoša plastmasa

  • izpārdots

  • - 6%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - Dūmojoša plastmasa


} }

Flo Filtra Tērauds

Flo Filtra Tērauds


}

Kas ir Pour Over-kafija?

Pour over-kafija ir manuāla pagatavošanas metode, kurā karstu ūdeni lēnām un vienmērīgi ielej virs maltas kafijas a dripper, ko novieto virs tases vai karafes. Ūdens tiek filtrēts caur kafiju, iegūstot garšas un eļļas, un pilināts zemāk esošajā traukā. Atšķirībā no automātiskajām alus pagatavošanas metodēm nodrošina pour over alus darītava pilnībā kontrolē katru mainīgo, tostarp ūdens temperatūru, ieliešanas ātrumu un pagatavošanas laiku, padarot to par ļoti pielāgojamu metodi.

Pour over-Tehnika prasa praksi un pacietību, bet balva ir tase kafijas, kas ir tīra, sabalansēta un pilna ar sarežģītām garšām, kuras pretējā gadījumā pazustu ātrākas pagatavošanas metodēs.

Kāpēc V60?

Hario V60, ko izstrādājis Japānas uzņēmums Hario, ir viens no populārākajiem rīkiem pour over- alus darīšana, pateicoties tās unikālajam dizainam un piedāvātajai precizitātei. V60 ir nosaukts tā V formas, 60 grādu konusa dēļ, kura iekšpusē ir spirālveida izciļņi un liels caurums apakšā. Šis vienkāršais, bet ģeniālais dizains ļauj ūdenim vienmērīgi plūst caur kafiju, veicinot optimālu ekstrakciju un uzlabojot garšu skaidrību un sarežģītību.

Galvenās iezīmes V60:

Atbilstoši: 60 grādu konusa forma ļauj ūdenim plūst uz kafijas gultas centru, palīdzot iegūt bagātīgās garšas un aromātus.

Spirālveida izciļņi: Izciļņi pilinātāja iekšpusē rada spraugu starp filtru un konusa sieniņu, nodrošinot vienmērīgu gaisa plūsmu un novēršot pārmērīgu izsūkšanos.

Liels caurums: Atšķirībā no dažām pilināšanas metodēm, V60 lielie caurumi ļauj alus darītājam kontrolēt ūdens plūsmas ātrumu, ļaujot veikt precīzu regulēšanu, pamatojoties uz maluma līmeni un ieliešanas tehniku.

Kā pagatavot ar V60: soli pa solim ceļvedis

Brūvēšana ar V60 ir tikpat māksla, cik zinātne. Šeit ir sniegts soli pa solim ceļvedis tehnikas apguvei:

1. Savāciet savu aprīkojumu

Brūvēt ar V60 vai jums ir nepieciešams:

Hario V60-dripper

V60 papīra filtrs

Svaigi maltas kafijas pupiņas

Dzirnaviņas ar slīpēšanas iestatījumiem (vienmērīgai slīpēšanai)

Zoss kakla tējkanna (kontrolētai izliešanai)

Digitālā skala (precizitātei)

Taimeris

Tasīte vai karafe kafijas savākšanai

2. Izmēriet un sasmalciniet kafiju

Standarta kafijas un ūdens attiecība pour over parasti ir apm 1:15 vai 1:16. Tas nozīmē, ka uz katru gramu kafijas vajag 15-16 gramus ūdens. Vienai tasei varat sākt ar 18-20 gramiem kafijas un 300-320 gramiem ūdens.

Sasmalciniet kafiju līdz vidēji smalkai konsistencei, līdzīgai galda sālim. Pārāk smalki samalta kafija var izraisīt pārmērīgu ekstrakciju, savukārt pārāk rupji samalta kafija var izraisīt nepietiekamu ekstrakciju.

3. Izskalojiet filtru

Ievietojiet papīra filtru V60-pilinātāju un caur to ielej karstu ūdeni, lai izskalotu filtru un uzsildītu pilinātāju. Tas novērš jebkādu papīra garšu no filtra un uzsilda jūsu krūzi vai karafi. Izmetiet skalošanas ūdeni.

4. Pievienojiet maltu kafiju

Ievietojiet svaigi maltu kafiju filtrā un viegli sakratiet pilinātāju, lai izlīdzinātu kafijas gultni. Tas nodrošina vienmērīgu kafijas gultni, kas ir ļoti svarīga vienmērīgai nosūkšanai.

5. Ļaujiet kafijai uzziedēt

Sāciet ar nelielu ūdens daudzumu (apmēram divreiz lielāku par kafijas svaru) pārlejiet kafiju, tikai tik daudz, lai to pilnībā samitrinātu. Šo pirmo ieliešanu sauc par "ziedēšanu" un ļauj kafijai atbrīvot notvertās gāzes, uzlabojot garšas ekstrakciju. Ļaujiet kafijai ziedēt apm 30-45 sekundes.

6. Sāciet liet

Pēc ziedēšanas sāciet galveno ielejšanu. Izmantojot tējkannu ar zoss kaklu, lēnām, apļveida kustībām ielejiet ūdeni no kafijas gultas centra uz āru, neskarot filtru. Ielejiet vienmērīgi un vienmērīgi, ar ātruma kontroli.

Turpiniet pievienot ūdeni pa partijām, lejot ik pēc 20-30 sekundēm, līdz esat sasniedzis vēlamo ūdens daudzumu (parasti apmēram 300 grami vienai tasei). Mērķis ir uzturēt vienmērīgu ūdens līmeni un nodrošināt, lai kafija būtu vienmērīgi piesātināta.

7. Ļaujiet tam pilēt un baudīt

Kad esat pabeidzis ieliešanu, ļaujiet kafijai pilnībā izplūst caur filtru. Tam vajadzētu aizņemt aptuveni 2,5 līdz 3,5 minūtes visam pagatavošanas laikam atkarībā no maluma un ūdens temperatūras. Gala rezultāts ir tīra, sabalansēta kafijas tase, kas izceļ jūsu pupiņu sarežģītās garšas.

Padomi, kā pilnveidot savu V60- alus darīšana

Izmantojiet svaigu kafiju: Lai iegūtu labākos rezultātus, vienmēr izmantojiet svaigi maltas augstas kvalitātes kafijas pupiņas. Kafijas svaigumam var būt liela ietekme uz garšu.

Pārbaudiet ūdens temperatūru: Ideāla ūdens temperatūra priekš pour over atrodas starp 92-96°C. Pārāk karsts ūdens var izraisīt pārmērīgu ekstrakciju, savukārt pārāk auksts ūdens var izraisīt nepietiekamu ekstrakciju.

Eksperimentējiet ar slīpēšanas pakāpi: Slīpēšanas pakāpei ir izšķiroša nozīme ekstrakcijā. Par kafija garšo rūgta vai pārāk stipra, mēģiniet izmantot rupjāku malumu. Par tas ir vājš vai nepietiekami attīstīts, var būt nepieciešama smalkāka malšana.

Pat liešana: Tējkanna ar zoss kaklu ir būtiska, lai kontrolētu ieliešanu. Vienmērīga, vienmērīga liešana palīdz nodrošināt, ka kafijas gulta ir vienmērīgi piesātināta un ekstrakcija ir līdzsvarota.

Pierakstiet savus rezultātus: Tāpat kā ar visām manuālajām alus pagatavošanas metodēm, nelielas izmaiņas var būtiski ietekmēt gala rezultātu. Ierakstiet maluma, ūdens temperatūru, kafijas un ūdens attiecību un liešanas tehniku, lai varētu pielāgot un pilnveidot savu brūvējumu.

Kāpēc izvēlēties V60?

V60 ir ideāli piemērots tiem, kas savā alus darīšanā novērtē gan precizitāti, gan radošumu. Tā dizains un elastība padara to ideāli piemērotu eksperimentēšanai ar dažādām pupiņām un alus pagatavošanas parametriem, piedāvājot bezgalīgas garšas izpētes iespējas. V60-metode ir īpaši pazīstama ar tīras, spilgtas kafijas pagatavošanu ar skaidri izteiktām garšām, padarot to par iecienītu gan baristu, gan mājas alus darītavu vidū.

Secinājums

V60 pour over-tehnika ir manuālas kafijas pagatavošanas meistarklase, kurā precizitāte, pacietība un prakse tiek atalgota ar skaisti sabalansētu kafijas tasi. Neatkarīgi no tā Par vēlaties izpētīt vienas izcelsmes pupiņu smalkās nianses vai vienkārši vēlaties izbaudīt taustāmāku brūvēšanas procesu, piedāvājumus V60 nepārspējama pieredze. Pilnveidojot savu tehniku, eksperimentējot ar mainīgajiem lielumiem un izbaudot procesu, jūs atraisīsiet visu kafijas pupiņu potenciālu un pacelsiet savu kafijas ceļojumu jaunos augstumos.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu iepirkumu grozs šobrīd ir tukšs

Iepērcieties tagad