Pāriet uz saturu
V60 Dripper

Pour over

Pour over ir manuāla brūvēšanas metode, kas precīzi un eleganti izceļ kafijas dabiskās garšas. Pašam kontrolējot ūdens plūsmu, temperatūru un brūvēšanas laiku, jūs katru reizi iegūstat tīrāku, niansētāku kafijas tasi.

Šo metodi īpaši novērtē kafijas cienītāji, jo tā spēj izcelt gaiši grauzdētu pupiņu augļainību, skābumu un sarežģītību. Viss, kas jums nepieciešams, ir filtrs, svaigi malta kafija un karsts ūdens – pārējais ir atkarīgs no jums.

Neatkarīgi no tā Par jūs izmantojat Hario V60, Chemex vai Kalita Vilnis ir pour over lieliska izvēle tiem, kas vēlas pacelt savu kafijas pagatavošanu jaunā līmenī.

Bieži uzdotie jautājumi un atbildes

Kā to pagatavot pour over kafija?
  1. Vāra ūdeni un ļauj atdzist līdz 90–96 ° C
  2. Ievietojiet filtru pour over-Alus darītāja un izskalojiet to ar karstu ūdeni.
  3. Pievienojiet svaigi maltu kafiju (piemēram, 20 g) un ziedojiet ar apmēram 40 g ūdens.
  4. Lēnām pārējā ūdenī ielejiet apļveida kustībās.
  5. Ļaujiet visam ūdenim plūst cauri (kopā apmēram 300–340 g ūdens).
  6. Skaidrs! Alus pagatavošanas laikam jābūt apmēram 3 minūtēm.

Kāda ir atšķirība starp pour over Un pagatavojiet kafiju mašīnā?

Atšķirība ir kontrolē un garša. Pour over Kafija tiek pagatavota ar rokām, kur jūs pats kontrolējat ūdens plūsmu, temperatūru un laiku. Tas dod tīrāku, sarežģītāku garšas profilu. Machine Brew Coffee ir automatizēta un vienkāršāka, taču bieži nodrošina mazāk niansētu kausu un mazāku ekstrakcijas kontroli.

Kādu kafiju man vajadzētu izmantot a pour over?

Lielākā daļa maltu kafijas šķirņu strādā pour over, Bet rezultāts ir atkarīgs no slīpēšanas pakāpes, grauzdēšanas un personīgās garšas vēlmēm. Vai vēlaties skaidru un augļu kausu? Izvēlieties vieglu grauzdētu īpašu kafiju, vēlams vienas izcelsmes, piemēram,. Etiopija vai Kolumbija. Vai jūs dodat priekšroku pilnīgākai, apaļākai gaumei? Tad starpprodukti vai maisījumi var būt labāki. Pārbaudiet sevi - pour over Iepirkties tikpat daudz Par Garša kā Par tehnika.

Cik ilgs laiks jāveic alus darīšanai?

Izšķirt pour over-Krūžošanai vajadzētu būt starp 2,5 un 4 minūtes Kopā - no pirmās izliešanas līdz pēdējam kritumam. Laiku ietekmē kafijas daudzums, slīpēšanas pakāpe, ūdens plūsma un filtra tips. Pārāk īss alus pagatavošanas laiks var dot plānu garšu, bet pārāk ilgi apdraudēts.

Kas ir "ziedošs" un kāpēc jūs to izgatavojat?

Ziedēšana ir pirmais solis iekšā pour over-alus darīšana, kurā jūs izraisāt kafiju ar mazāku ūdens daudzumu (apmēram divreiz lielāku kafijas svaru) un gaidiet 30-45 sekundes. Tas atbrīvo oglekļa dioksīdu, kas paliek pēc cepšanas, kas vienmērīgi palīdz iegūt kafijas garšu. Ziedēšanas izlaišana var izraisīt nevienmērīgu alus darīšanu.

Par kādu slīpēšanas pakāpi man vajadzētu būt pour over?

Izmantojiet vienu Vidēja slīpēšana, līdzīgi kā galda sāls. Smalkai slīpēšanai kafija tiek pagatavota pārāk lēni un kļūst rūgta, savukārt rupjai slīpēšanai dod pārāk ātru alus darīšanu un plānu garšu. Pielāgojiet slīpēšanu pēc alus darīšanas un garšas rezultātiem - nelielas izmaiņas rada lielas atšķirības.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu iepirkumu grozs šobrīd ir tukšs

Iepērcieties tagad