Pāriet uz saturu
AeroPress - Barista och Espresso

AeroPress

AeroPress ir kompakts, manuāls kafijas automāts, kas revolucionizē kafijas pagatavošanu mājās vai ceļā. Apvienojot iegremdēšanu un spiedienu, tas pagatavo maigu, aromātisku kafijas tasi tikai 1–3 minūtēs. Sastāv no cilindra, mikrofiltra (papīra vai metāla) un preses, tas izmanto AeroPress smalki malta līdz rupji malta kafija ar karstu ūdeni (85–95 °C). Īsais brūvēšanas laiks un vakuuma blīvējums samazina skābumu un rūgtumu, kā rezultātā kafija ir kristāldzidra bez nogulsnēm, atšķirībā no franču preses. Pielāgojiet maluma izmēru un brūvēšanas laiku espresso tipa vai pagatavotai kafijai. Viegls, izturīgs un viegli tīrāms, tas ir AeroPress Lieliski piemērots kafijas cienītājiem, kuri meklē gan pārnesamību, gan kvalitāti.

}
  • - 4%

AeroPress XL - kafijas automāts

  • - 4%

AeroPress XL - kafijas automāts


} }
  • - 5%

AeroPress

  • - 5%

AeroPress


} }
  • izpārdots

  • - 4%

AeroPress GO! - kafijas automāts

  • izpārdots

  • - 4%

AeroPress GO! - kafijas automāts


} }
  • - 5%

AeroPress - kafijas automāts

  • - 5%

AeroPress - kafijas automāts


} }
  • - 7%

AeroPress XL - papīra filtrs 200 iepakojumi

  • - 7%

AeroPress XL - papīra filtrs 200 iepakojumi


} }
  • izpārdots

Filtra turētājs

  • izpārdots

Filtra turētājs


} }
  • izpārdots

Aeropress - gumijas blīve

  • izpārdots

Aeropress - gumijas blīve


} }
  • - 13%

AeroPress - papīra filtrs 350 iepakojums

  • - 13%

AeroPress - papīra filtrs 350 iepakojums


}

Bieži uzdotie jautājumi un atbildes

Kāda ir atšķirība starp Aeropress Pret franču presi?

AeroPress Izmanto mikrofilmu (papīru vai metālu) un apvieno imemoniju ar spiedienu, kas 1-2 minūtēs dod kristāldzidru, gludu kafiju bez nogulumiem, ar minimālu rūgtumu un bagātīgu garšu. Franču prese izmanto rupjāku metāla filtru un iegremdēšanu, kas pēc 4-5 minūtēm ražo pilnu kafiju ar eļļām un nogulumiem, bet tai trūkst vienādas skaidrības un ātruma.

Vai jūs varat darīt espresso ar Aeropress?

Jā espresso ar vienu AeroPress Ar rezultātiem, kas līdzīgi espresso mašīnai. Izmantojiet smalki maltu kafiju, nedaudz ūdens (50–70 ml, 80–85 ° C) un ātru presēšanu (10-20 sekundes) stiprai, skaidrai krūzei ar kādu krējumu. Ar Fellow Prismo-Piederība, kurai ir drukas aktivēts vārsts un 70 mikronu metāla filtrs, tiek palielināts spiediens un ekstrakcija, kas dod pilnu pilnu espresso Ar minimāliem nogulumiem, kas lieliski piemērots lietošanai mājās vai ceļojumiem.

Kā viens darbojas Aeropress?

Izšķirt AeroPress Kafijas kafija manuāli, izspiežot karstu ūdeni (85–95 ° C) un sasmalcināja kafiju caur cilindru ar mikrofiltru (papīru vai metālu). Process ietver kafijas (17 g) ievietošanu kamerā, ūdenī ieliešanu, pieskaršanos Par, Atstājiet (10-30 sekundes smalkajai zemei, 2-3 minūtes rupjai zemei) un lēnām izspiež (25-30 sekundes) virs tases. Rezultāts ir aromriks, caurspīdīgs kauss bez krūzes, ar garšu, kas var būt atšķirīgs no espresso līdzīgu kafijas pagatavošanai atkarībā no slīpēšanas pakāpes, alus pagatavošanas laika un ūdens temperatūras. AeroPress Ir daudzpusīgs, ātrs un viegli tīrāms, padarot to populāru kafijas entuziastiem.

Ir viens Aeropress Pārnēsājams?

Jā, viens AeroPress ir ļoti pārnēsājams. Tā kompaktais dizains, viegls svars (apmēram 200 g) un izturīga plastmasas konstrukcija padara to ideālu ceļošanai, kempingiem vai biroja lietošanai. Tas sastāv no dažām detaļām (kamerām, vākiem, preses), kuras ir viegli iesaiņot un tīrīt. Atšķirībā no lielgabarīta alus darītājiem, piemēram, franču prese AeroPress Viegli nēsājams un pieprasāms minimāls telpa, padarot to ideālu kafijas entuziastiem, atrodoties ceļā.

Vai es varu izmantot vienkāršus kafijas filtrus ar Aeropress?

Nē, parastie kafijas filtri pilienu alus darītājiem nav savietojami AeroPress nepareizā izmēra un formas dēļ. AeroPress Izmanto īpašus apaļa papīra filtrus, kas skaidrai krūzei uztver smalkas daļiņas un eļļas. Ir vērts atzīmēt, ka ir iespējams izskalot filtru, lai to atkārtoti izmantotu, līdz jūtat, ka vēlaties mainīt. Alternatīvi, atkārtoti lietojamus metāla filtrus var izmantot pilnīgākai gaumei. Lai iegūtu optimālus rezultātus, izmantojiet AeroPress-Deded filtri vai saderīgi metāla filtri.

Kāpēc viens ir Aeropress Tik labi?

AeroPress izceļas ar tā ātrumu, daudzpusību un izcilu garšas profilu. Atšķirībā no franču preses, tas izmanto mikrofilteru (papīru vai metālu), lai iegūtu kristāldzidru kafiju bez nogulumiem. Ar īsu alus pagatavošanas laiku (1-3 minūtes) un vakuuma blīvējumu, skābi un rūgtumu tiek samazināts līdz minimumam, dodot gludu, aromrika kausu. Lietotāji var pielāgot slīpēšanas pakāpi, ūdens temperatūru (85–95 ° C) un pagatavot laiku, lai izveidotu visu, sākot no espresso līdzīga līdz brūvēšanai kafijai. Tā kompaktais, izturīgais dizains ir pārnēsājams un viegli tīrāms, padarot to ideālu kafijas entuziastiem, kuri vērtē kvalitāti un elastību.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu iepirkumu grozs šobrīd ir tukšs

Iepērcieties tagad