Pāriet uz saturu
Fransk press - Barista och Espresso

French Press

Ienirstiet mūžīgajās franču preses alus darīšanas tradīcijās, izmantojot mūsu ekskluzīvo kolekciju. Franču prese, kas pazīstama kā caffettiera a stantuffo Itālijā un cafetière à piston Francijā, ir bijusi iecienīta metode Zviedrijā kopš tās izgudrošanas 1852. gadā. Klasiskā alus pagatavošanas metode ar bagātīgām garšām. Franču prese apvieno vienkāršību un garšu. Sajaucot rupji maltas kafijas pupiņas ar ūdeni un ļaujot tai ievilkties dažas minūtes, filtrs tiek nospiests uz leju, lai atdalītu kafijas biezumus no kafijas. Rezultātā tiek iegūta bagātīga un sātīga kafijas tase, kurā tiek saglabāts vairāk kafijas dabisko eļļu, nodrošinot dziļāku garšas profilu.

Franču preses priekšrocības

  • Bagātīgas garšas: Metāla filtrs ļauj iziet cauri vairāk eļļu, tādējādi iegūstot pilnīgāku un aromātiskāku kausu.
  • Estētiski un funkcionāli: Franču prese ir gan praktiska alus pagatavošanas metode, gan elegants pasniegšanas risinājums, kas lieliski piemērots viesu iespaidošanai.
  • Vienkārša alus pagatavošana: Nav nepieciešama elektrība un ir viegli lietojams, tāpēc tas ir ideāli piemērots gan ikdienas lietošanai, gan īpašiem gadījumiem.
}

Timemore U French Press

Timemore U French Press


} }

Tiamo French Press

Tiamo French Press


} }

Tiamo French Press nerūsējošais tērauds

Tiamo French Press nerūsējošais tērauds


} }

Fellow Clara - Francūžu prese

Fellow Clara - Francūžu prese


}

Galīgais ceļvedis kafijas pagatavošanai ar a French Press: vienkāršs, bagātīgs un garšīgs

French Press, pazīstams arī kā spiedpots vai stamp pot, ir viena no populārākajām metodēm kafijas pagatavošanai mājās. Franču prese, kas ir iemīļota tās vienkāršības un spējas pagatavot bagātīgu, pilnvērtīgu krūzi, ir kļuvusi par iecienītu kafijas entuziastu izvēli, kas vēlas baudīt kafijas pagatavošanu bez sarežģītas iekārtas. Šajā rokasgrāmatā mēs apskatīsim, kā izmantot franču presi, kādas ir šīs alus pagatavošanas metodes priekšrocības, kā tā ir salīdzināma ar citām metodēm un kāpēc tā varētu būt jums labākā izvēle.

Kas ir viens French Press?

A French Press ir manuāls kafijas automāts, kas sastāv no cilindriskas karafes, virzuļa un metāla vai neilona filtra. Kafijas pupiņas tiek pagatavotas karstā ūdenī, un pēc dažām minūtēm jūs nospiežat virzuli uz leju, lai atdalītu pupiņas no kafijas. Šī iegremdēšanas metode ļauj kafijas eļļām un smalkajām daļiņām palikt tasītē, tādējādi iegūstot sātīgu un garšīgu kafiju.

Kā pagatavot kafiju ar a French Press: Soli pa solim

Kafijas pagatavošana ar vienu French Press ir vienkārša un prasa minimālu aprīkojumu. Tālāk ir sniegts detalizēts ceļvedis, lai sāktu darbu.

Kas jums nepieciešams:

Rupji malta kafija: Rupja malšana ir būtiska, lai kafija netiktu pārmērīga un rūgta.

Karsts ūdens: Optimālai ekstrakcijai vēlams ap 93°C (200°F).

Franču prese: Pieejams dažādos izmēros atkarībā no tā, cik daudz kafijas vēlaties pagatavot.

Taimeris: Lai nodrošinātu precīzu pagatavošanas laiku.

Norādījumi:

Uzkarsē French Press: Sāciet, iepriekš uzsildot karafi ar karstu ūdeni, lai uzturētu pareizo pagatavošanas temperatūru.

Izmēriet kafiju un ūdeni: standarta attiecība ir 1:15, kas nozīmē 1 gramu kafijas uz 15 gramiem ūdens. Piemēram, Par jūs lietojat 30 gramus kafijas, jums vajag 450 ml ūdens.

Pievienojiet kafiju: Kad franču prese ir uzkarsēta, nolejiet ūdeni un pievienojiet rupji maltās kafijas pupiņas tukšajā karafē.

Ielejiet ūdeni: Lēnām pārlejiet kafijas pupiņas ar karstu ūdeni, pārliecinoties, ka visas pupiņas ir izmērcētas. Caurule Par uzmanīgi, lai nodrošinātu vienmērīgu ekstrakciju.

Ļaujiet Brūvēt: Uzlieciet franču presei vāku un ļaujiet kafijai ievilkties 4 minūtes. Brūvēšanas laiku varat nedaudz pielāgot atkarībā no jūsu gaumes.

Nospiediet Plunge: Pēc kafijas pagatavošanas lēnām spiediet virzuli uz leju ar vienmērīgu spiedienu, lai atdalītu pupiņas no kafijas.

Pasniedziet un izbaudiet: Ielejiet pagatavoto kafiju krūzē un baudiet to, kamēr tā ir svaiga un karsta.

Kafijas pagatavošanas priekšrocības ar a French Press

Ir vairāki iemesli, kāpēc kafijas entuziasti izvēlas French Press metode:

Bagātīga garša: Franču prese ļauj kafijas eļļām un smalkajām daļiņām palikt pēdējā tasītē, nodrošinot bagātīgu, sātīgu garšu, ko nevar panākt ar pilināmo brūvēšanu vai citām papīra filtrēšanas metodēm.

Kontrole pār alus darīšanu: Izmantojot franču presi, jūs pilnībā kontrolējat tādus faktorus kā ūdens temperatūra, pagatavošanas laiks un kafijas un ūdens attiecība. Tas ļauj precīzi noregulēt pagatavošanas procesu atbilstoši savai gaumei.

Nav papīra filtru: Metāla filtrs, ko izmanto franču presē, ļauj kafijas pupiņās iegūt dabīgākas eļļas un garšas, atšķirībā no papīra filtriem, kas absorbē šīs eļļas. Tas ir arī videi draudzīgāks risinājums, jo tam nav nepieciešams vienreizējās lietošanas filtrs.

Vienkāršs un rentabls: Franču prese ir viena no vienkāršākajām alus pagatavošanas metodēm. Tam nav nepieciešama elektrība, un tas parasti ir lētāks nekā augstākās klases espresso automāti vai pour-over- komplekti.

Pārnesamība: Franču presi var izmantot jebkur, ja vien jums ir karsts ūdens. Tas padara to par lielisku iespēju kempingiem, ceļojumiem vai alus pagatavošanai ārā.

Kā garšo French Press kafija, salīdzinot ar citām pagatavošanas metodēm?

French Press kafija vairākos veidos atšķiras no citām populārām pagatavošanas metodēm, piemēram, pour-over, espresso un pilināmā kafija:

Pilnīga un bagātīga garša: Salīdzinot ar pour-over, kas nodrošina tīrāku un maigāku kausu, franču prese nodrošina smagāku un pilnīgāku dzērienu. Papīra filtru trūkums nozīmē, ka tasītē paliek vairāk eļļu un garšu, kas nodrošina spēcīgāku garšu.

Mīkstāks un mazāk rūgtāks: Atšķirībā no espresso, kas ir ļoti koncentrēta un dažkārt var būt rūgta, franču spiedes kafija ir maigāka un mazāk intensīva, tomēr ar garšu bagāta.

Vairāk tekstūras: Franču spiedes kafija bieži satur smalkas kafijas daļiņas, kas nodrošina tekstūras sajūtu mutē salīdzinājumā ar pilināmo kafiju, ko parasti filtrē caur papīru.

Ilgāks alus pagatavošanas laiks: Atšķirībā no espresso vai pilināšanas metodēm, franču presei nepieciešams ilgāks pagatavošanas laiks (apmēram 4 minūtes), tādējādi nodrošinot lielāku kontroli pār garšas ekstrakciju. Tomēr tas prasa aktīvāku līdzdalību nekā pilināmais kafijas automāts, kas vairāk ir "iestati un aizmirst" metode.

Kāpēc izvēlēties French Press metode?

Ir vairāki iemesli, kāpēc franču prese var būt jums labākā alus pagatavošanas metode:

Bagātīgas garšas profils: Par jums patīk sātīga un garšīga kafija, franču prese ir lieliska izvēle. Iegremdēšanas metode iegūst dziļāku garšas reģistru salīdzinājumā ar citām metodēm un rada izturīgāku kausu.

Videi draudzīgs un ekonomisks: Francijas prese ir atkārtoti lietojama, tai nav nepieciešami papīra filtri un tā nepatērē elektrību, padarot to gan videi draudzīgu, gan rentablu ilgtermiņā.

Pielāgojams alus pagatavošanas process: Atšķirībā no automātiem, franču prese ļauj kontrolēt visu. Varat pielāgot maluma pakāpi, pagatavošanas laiku un ūdens temperatūru atbilstoši savām personīgajām vēlmēm.

Minimālais aprīkojums: Lai pagatavotu lielisku kafijas tasi ar franču presi, nav nepieciešami uzlaboti rīki. Šī vienkāršība padara to par pievilcīgu iespēju kafijas cienītājiem, kuri vēlas izmantot zemas apkopes metodi.

Lieliski piemērots mazām vai lielām partijām: Neatkarīgi no tā Par neatkarīgi no tā, vai gatavojat vienu krūzi vai visu katlu, franču prese spēj apstrādāt dažādus tilpumus, padarot to daudzpusīgu gan vientuļiem kafijas dzērājiem, gan lielākām grupām.

Secinājums

Kafijas pagatavošana ar franču presi piedāvā vienkāršu un pieejamu veidu, kā mājās baudīt bagātīgu un garšīgu tasi. Bagātīgā garša, alus pagatavošanas procesa kontrole un French Press Videi draudzīgā daba padara to par labāko izvēli daudziem kafijas cienītājiem. Neatkarīgi no tā Par esat iesācējs vai pieredzējis barista, ir French Press daudzpusīgs rīks, kas var uzlabot jūsu kafijas baudīšanas pieredzi.

Tātad Par jūs meklējat metodi, kas līdzsvaro vienkāršību ar izcilu garšu, var French Press būt ideāls papildinājums jūsu ikdienas kafijas rutīnai!

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu iepirkumu grozs šobrīd ir tukšs

Iepērcieties tagad