Pāriet uz saturu
Cold brew - Barista och Espresso

Cold brew

Atklājiet Cold Brew Aukstās kafijas brūvēšanas metode, kas rada maigu, pilnvērtīgu un dabiski saldu garšu bez rūgtuma. Ļaujot rupji maltai kafijai ievilkties aukstā ūdenī līdz pat 24 stundām, tiek radīts atsvaidzinošs un zīdains kafijas dzēriens, kas ir lieliski piemērots karstām dienām vai kā kofeīnu saturoša alternatīva ledus kafijai.

Cold brew ir obligāta kafijas cienītājiem, kuri vēlas maksimālu garšu ar minimālu skābumu. Šī brūvēšanas metode izceļ kafijas maigās, šokolādes notis, vienlaikus esot saudzīga kuņģim. Dzeriet to tīrā veidā, pasniedziet ar ledu vai sajauciet ar pienu – izvēles iespējas ir neierobežotas.

Piemērots gan mājas baristam, gan tiem, kas vēlas gatavu, aukstu kafiju, ko var ņemt līdzi.

}
  • - 5%

Timemore Icicle aukstā kafijas pagatavotājs

  • - 5%

Timemore Icicle aukstā kafijas pagatavotājs


} }
  • - 5%

Coldbrew komerciālais brūvētājs 10L

  • - 5%

Coldbrew komerciālais brūvētājs 10L


} }
  • - 5%

Tiamo Cold brew dripper - 10 krūzes

  • - 5%

Tiamo Cold brew dripper - 10 krūzes


} }

Kinto KAPSULA Cold brew 1L - Kafijas automāts

Kinto KAPSULA Cold brew 1L - Kafijas automāts


} }
  • - 5%

Toddy Coldbrew Pro 20 V2 - jauda 76 L

  • - 5%

Toddy Coldbrew Pro 20 V2 - jauda 76 L


} }
  • - 5%

Coldbrew Pro sērija 10L

  • - 5%

Coldbrew Pro sērija 10L


} }
  • - 6%

Coldbrew amatniecības brūvētājs

  • - 6%

Coldbrew amatniecības brūvētājs


} }
  • - 4%

Coldbrew mājas sistēma

  • - 4%

Coldbrew mājas sistēma


} }
  • - 5%

Aukstā ūdens krūze ar koka rokturi - 10 krūzes

  • - 5%

Aukstā ūdens krūze ar koka rokturi - 10 krūzes


} }
  • izpārdots

Kinto LUCE Aukstā brūvēšanas karafes 1L

  • izpārdots

Kinto LUCE Aukstā brūvēšanas karafes 1L


} }
  • - 6%

Timemore aukstās kafijas pagatavotājs

  • - 6%

Timemore aukstās kafijas pagatavotājs


}

Bieži uzdotie jautājumi un atbildes

Kas ir cold brew kafija?

Cold brew ir alus darīšanas metode, kurā rupji malta kafija ir atļauta lēnām ievilkt aukstu ūdeni līdz 24 stundām. Atšķirībā no tradicionālās brūvēšanas kafijas, kas dažās minūtēs tiek iegūta ar karstu ūdeni cold brew-Pārlieta bez karstuma -mīkstā, salda un zema -pēcnācēja garša. Lēna ekstrakcija samazina rūgtumu un izceļ šokolādes, riekstu vai augļu toņus atkarībā no pupiņu izcelsmes un grauzdēšanas

Kā to izdarīt cold brew Kafija mājās?

Darīt cold brew Mājās jūs sajaucat rupji maltu kafiju ar aukstu ūdeni traukā vai īpašā cold brew-Būve. Izmantojiet attiecības ar aptuveni 1: 8 līdz 1:10 (piemēram, 100 g kafijas līdz 1 litru ūdens). Pīpe Par Un atstājiet ledusskapī vai istabas temperatūrā 12–24 stundas. Jo ilgāk, jo spēcīgāka garša. Kad alus darīšana ir pabeigta, filtrējiet kafijas tvertni ar sietiņu vai filtru. Pēc tam jūs iegūsit koncentrātu, kuru var pasniegt tā, kā tas ir vai atšķaidīts pēc garšas - ar ūdeni, pienu vai augu dzērienu.

Kura kafija ir vislabākā cold brew?

Cold brew Darbojas ar lielāko daļu kafijas šķirņu, bet rezultāts ir vislabākais ar svaigi maltajām pupiņām ar augstas kvalitātes. Vidējā rūsa vai tumša rūsa ir populāra, jo tie dod apaļu šokolādes garšu. Viegli grauzdētas pupiņas no, piem. Etiopija vai Kenija var dot augļu un veselīgāku profilu. Ir svarīgi izmantot Aptuveni malta kafija, līdzīgi kā neapstrādāts cukurs, lai izvairītos no pārmērīgas ekstrahācijas un nogulumiem gatavajā dzērienā.

Cik ilgi ilgst cold brew Ledusskapī?

Pašdarināts cold brew paliek svaigi ledusskapī līdz 7-10 dienām Par To glabā hermētiskā traukā, vēlams stiklam. Garša laika gaitā var nedaudz mainīties - tā ir labākā pirmās 3-5 dienas. Tā kā dzēriens dabiski ir zems skābē un rūgtumā, tas paliek garšīgs ilgāk nekā parastā alus pagatavošanas kafija.

Ir cold brew Spēcīgāka par parasto kafiju?

Jā, cold brew bieži ir koncentrētāks nekā tradicionālā kafija. Gatavais koncentrāts satur vairāk kofeīna uz mililitru, it īpaši Par Tas nav atšķaidīts. Stiprinājumu var pielāgot, atšķaidot ar ūdeni, ledu, pienu vai auzu pārslu pēc garšas. Par Jūs vēlaties mazāk kofeīna, izmantojiet maigākas attiecības vai īsāku alus darīšanas laiku.

Kāda ir atšķirība starp cold brew Un ledus kafija?

Cold brew Un ledus kafija ir divi dažādi veidi, kā dzert aukstu kafiju. Iskafe tiek pagatavots ar siltu ūdeni (kā parasti kafija) un ātri atdzesē ar ledu - tas bieži rada vairāk skābes un nedaudz rūgtuma. Cold brew, Tomēr pagatavošana pilnībā bez karstuma ilgu laiku, un tai ir daudz mīkstāks, saldāks garšas profils. Cold brew Ir lieliski piemērots tiem, kas vēlas garšīgu, aukstu kafiju, neapdraudot garšu vai kofeīnu.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu iepirkumu grozs šobrīd ir tukšs

Iepērcieties tagad