Spiediena profilēšana: Viena no izcilākajām ACS iekārtu īpašībām ir iespēja kontrolēt un pielāgot spiediena profilu visā espresso pagatavošanas procesā. Spiediena profilēšana ļauj baristām manipulēt ar to, kā automāts piespiež kafijas ripas dažādos pagatavošanas posmos. Šī funkcija ļauj no kafijas iegūt sarežģītākas garšas un aromātus un radīt pielāgotu espresso pieredzi.
Dubultie katli uzlabotai temperatūras stabilitātei: ACS Espresso aparāti bieži ir aprīkoti ar dubultiem katliem – vienu tvaika un otru alus pagatavošanai. Šī konfigurācija nodrošina, ka iekārta uztur nemainīgu pagatavošanas temperatūru, kas ir būtiska, lai no kafijas iegūtu vislabākās garšas. Temperatūras stabilitāte ir labas darbības būtiska sastāvdaļa espresso, un ACS iekārtas ir izcilas šajā jomā.
PID temperatūras kontrole: PID (proporcionālā integrālā atvasinājuma) temperatūras kontroles integrācija ACS iekārtās ļauj precīzi pielāgot ūdens temperatūru. Neatkarīgi no tā Par Neatkarīgi no tā, vai runa ir par espresso vai piena tvaicēšanu, lietotājs pilnībā kontrolē temperatūru un var nodrošināt ideālus apstākļus dažāda veida kafijas pupiņām un pagatavošanas metodēm.
Pielāgojama iepriekšēja infūzija: Iepriekšēja infūzija, process, kurā kafijas biezumiem tiek pielietots zems spiediens pirms pilnīgas ekstrakcijas, ir vēl viena ACS iekārtu pielāgojama funkcija. Tas ļauj lietotājam mīkstināt ripu pirms spiediena palielināšanas, tādējādi nodrošinot vienmērīgāku ekstrakciju un bieži vien labāku garšas līdzsvaru.
Kompakts un ergonomisks dizains: Neskatoties uz to uzlabotajām funkcijām, ACS iekārtas, kuras Minima izstrādāja, domājot par mājas entuziastu. Kompaktās un estētiski pievilcīgās iekārtas var ietilpt mazākās virtuves telpās, nemazinot veiktspēju vai lietošanas ērtumu.