Atklājiet mūsu rūpīgi atlasīto svaigi grauzdēto kafijas pupiņu klāstu no dažiem Zviedrijas vadošajiem kafijas grauzdētājiem, tostarp Swerl, Gringo, Budha kafijas grauzdētava un vairāki citi aizrautīgi mazie ražotāji.
Šeit jūs iepērkaties augstākās kvalitātes īpašā kafija, audzēts, koncentrējoties uz ilgtspējība, izsekojamība un taisnīgi nosacījumiLiela daļa mūsu sortimenta ir īpaša kafija, kas nozīmē, ka kafija atbilst ārkārtīgi augstiem standartiem gan garšas, gan izcelsmes ziņā.
Piedāvājam visu, sākot no augļu vienas izcelsmes uz labi sabalansēti espresso maisījumi, ar kaut ko katrai gaumei – neatkarīgi no Par jūs dodat priekšroku gaiša, vidēja vai tumša rūsa.
Piemērots visām brūvēšanas metodēm: espreso automāts, pour-over, kafijas automāts vai preses katls. Lieliski piemērots tiem, kas vēlas pacelt kafiju jaunā līmenī un radīt... autentiska kafejnīcas pieredze jūsu pašu virtuvē.
Īpašā kafija ir augstākās kvalitātes kafija - bieži no atsevišķām saimniecībām vai kooperatīviem -, kas kvalitātes novērtējumos saņēma augstus punktus (bieži vien 80+ SCA-The Scale). To audzē, koncentrējoties uz garšu, izsekojamību un izturību, un grauzdēts, lai akcentētu dabiskos garšas profilus, piemēram, augļus, šokolādi vai riekstus.
Kāda veida kafijas pupiņas jūs pārdodat?
Mēs piedāvājam 100 % arābu pupiņu ar speciālu kvalitāti no dažiem Zviedrijas galvenajiem grauzdētājiem, piemēram Swerl, Gringo Nordic Un Budhas kafijas grauzdētājsApvidū Diapazonā ir abi Viena izcelsme un Kafijas maisījumi, ar dažādiem garšas profiliem un grauzdēšanu.
Ko nozīmē gaišā, vidējā un tumšā rūsa?
Viegla rūsa: Uztur lielāko daļu pupiņu sākotnējā rakstura, bieži augļu vai ziedu. Labi piemērots kafijas filtrēšanai un pour-over.
Vidējais cepetis: Līdzsvars starp skābumu un saldumu. Labs gan brūvēšanai, gan espresso.
Tumša rūsa: Nodrošina pilnīgākas un vairāk dūmakainas vai šokolādes garšas. Populārs espresso Un nospiediet var.
Kā es varu zināt, kura alus darīšanas metode der?
Mēs pamanām savus kafijas produktus ar ieteicamo alus darīšanas metodi. Šeit ir dažas vadlīnijas:
Espresso Machine & Mokabryggare: Izvēlieties pupiņas, kuras grauzdētas espresso - bieži nedaudz tumšāks vai vidū grauzdēts.
Filtrē kafiju & pour-over: Vislabāk piemērota ar gaismu vidējām pupiņām.
Preses aina (French press): Vislabākos rezultātus nodrošina ar vidēju vai tumšu rūsu.
Cold brew: Izmantojiet rupji maltas pupiņas, vēlams pilnu vienu izcelsmi vai maisījumu.
Kā vislabāk sasmalcināt kafiju?
Tas ir atkarīgs no jūsu alus darīšanas metodes:
Smalki samalts (piemēram, cukurs)
Vidēja kapa (kā galda sāls)
Rupji malts (kā jūras sāls)
Mēs iesakām sevi sasmalcināt ar kafijas dzirnaviņām tieši pirms alus pagatavošanas, lai iegūtu vislabāko garšu!
Vai man var būt kafejnīcas kvalitāte mājās?
Jā! Mūsu pupiņas ir paredzētas, lai dotu jums a Kafejnīcas sajūta mājās, neatkarīgi Par tu dari espresso, Alus darītava vai rokas tilts. Īpašās kafijas kombinācija, pareiza grauzdēšana un rūpīga izcelsmes marķēšana ļauj pagatavot pasaules kafiju savā virtuvē.