Hoppa till innehåll
alla espressodrycker - Barista och Espresso alla espressodrycker - Barista och Espresso

visi espresso dzērieni

Espresso ir kafijas veids, ko pagatavo, izspiežot karstu ūdeni caur smalki samaltām kafijas pupiņām. Tā ir stipra, koncentrēta kafija, kas ir daudzu populāru kafijas dzērienu pamatā. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus no populārākajiem espresso dzērieniem un to, kas padara tos unikālus.

Pirmais un visvienkāršākais espreso dzēriens ir pats espreso. Tā ir neliela koncentrētas kafijas porcija, ko parasti pasniedz puskafijas krūzītē. Tā ir stipra un piesātināta, ar bagātīgu, kompleksu garšu.

Nākamais populārais espresso dzēriens ir Americano. To pagatavo, pievienojot karstu ūdeni espresso šotam. espresso, kas rada maigāku un mazāk intensīvu garšu. Tā ir līdzīga parastai kafijas tasei, bet ar spēcīgāku un izteiktāku kafijas aromātu.

Kapučīno ir vēl viens populārs espresso dzēriens. To pagatavo, pievienojot espreso šotam tvaicētu pienu un putu slāni. espresso. Piens un putas līdzsvaro spēcīgo kafijas garšu, radot maigāku un krēmīgāku dzērienu.

Latte ir līdzīgs kapučīno, bet ar vairāk piena un mazāk putu. To pagatavo, pievienojot šotam tvaicētu pienu. espresso un pēc tam pārklājiet ar nelielu daudzumu putu. Tas rada maigu un krēmīgu dzērienu ar vieglu kafijas garšu.

Makiato pagatavo, pievienojot šotam nelielu daudzumu tvaicēta piena. espresso un pēc tam izceliet to ar nelielu putu daudzumu. Tas ir līdzīgs latte, bet ar mazāk piena un spēcīgāku kafijas garšu.

Visbeidzot, moka ir populārs espresso dzēriens, kas apvieno kafijas un šokolādes garšas. To pagatavo, pievienojot šokolādes sīrupu vai kakao pulveri espreso šotam. espresso un pēc tam pievienojot tvaicētu pienu un putas. Tas rada bagātīgu un dekadentu dzērienu ar izteiktu šokolādes garšu.

Noslēgumā, espresso stipra, koncentrēta kafija, kas ir daudzu populāru kafijas dzērienu pamatā. Katram dzērienam ir sava unikāla garša, sākot no stipra un piesātināta espresso līdz maigai un krēmīgai latte. Neatkarīgi no tā, kas notiek. Par Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku stiprai un melnai kafijai vai ar piena un putu piedevu, ikvienam ir piemērots espresso dzēriens.
Back to top