Pāriet uz saturu

Visi raksti

Laipni lūdzam Barista Espresso Akadēmija — raksti un ceļveži

Šeit atradīsiet visu mūsu zināšanu bibliotēku. Par kafija, espresso un aprīkojums – neatkarīgi no tā Par Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, entuziasts vai kafejnīcas īpašnieks, mēs dalāmies ar padziļinātiem ceļvežiem, pirkšanas ceļvežiem, kafijas brūvēšanas padomiem un apkopes ieteikumiem, lai palīdzētu jums maksimāli izmantot savu kafiju – mājās vai uzņēmumā.

📚 Uzziniet atšķirību starp īpašo kafiju un parasto kafiju
⚙️ Atrodiet sev piemērotāko mašīnu vai dzirnaviņas, izmantojot mūsu detalizētos ceļvežus
☕ Iegūstiet praktiskus padomus alus darīšanai espresso, cold brew un vēl vairāk
🧼 Rūpējies par sevi Par pareizi lietojiet aprīkojumu un izvairieties no bieži pieļautām kļūdām
🏪 Vai domājat par kafejnīcas atvēršanu? Mēs jūs soli pa solim vadīsim

Visu ir sarakstījuši kaislīgi kafijas entuziasti – tiem, kas vēlas pacelt savu kafijas baudījumu nākamajā līmenī.

Jaunākās ziņas par kafiju

Vad är skillnaden mellan Arabica och Robusta? | Barista & Espresso - Barista och Espresso

2025. g. 3. jūn.

Kāda ir atšķirība starp Arabica un Robusta kafiju? | Barista & Espresso

Šeit jūs varat lasīt Par Atšķirība starp Arabica un Robusta pupiņām!
Kaffelemonad – Sommarens mest oväntade dryck! | Barista & Espresso - Barista och Espresso

2025. g. 3. jūn.

Kafijas limonāde – vasaras negaidītākais dzēriens! | Barista & Espresso

Kafijas limonāde ir visnegaidītākais – un, iespējams, gardākais – vasaras dzēriens! Šeit jūs atradīsiet gan svaigu klasisko versiju, gan krēmīgu, greznu variantu, kas iedvesmots no deserta. Piemērots gan ikdienas lietošanai, gan ballītēm – bezalkoholisks vai ar degvīna šļuku pieaugušo vajadzībām. Lieliski piemērots 4 personām vai 1,5 litriem!
5 otroligt goda kaffedrinkar du måste testa i sommar | Barista & Espresso - Barista och Espresso

2025. g. 3. jūn.

5 neticami gardi kafijas dzērieni, kas jums jāizmēģina šovasar | Barista & Espresso

Klāt ir vasara – un ir pienācis laiks pacelt kafijas dzeršanu jaunā līmenī! Šajā ierakstā sniegsim dažus padomus. Par Pieci fantastiski kafijas dzērieni ar alkoholu, kas lieliski piemēroti visiem vasaras gadījumiem. No klasiskā. Espresso No Martini līdz negaidīti iecienītajam Coffee Mojito – šeit ir kaut kas katrai gaumei. Jūs saņemsiet arī skaidras receptes un padomus, kā viegli pagatavot katru dzērienu bezalkoholisku. Izvēlieties savu iecienītāko, uzaiciniet draugus un sagaidiet vasaru stilīgi!

Pirkšanas ceļveži

Bästa Espressomaskiner 2025: Vår Topp 10 för Hemmet - Barista och Espresso

2025. g. 25. febr.

Labākās espresso mašīnas 2025: Mūsu Top 10 mājām

Pagatavot espresso mājās nav tikai veids, kā ietaupīt laiku un naudu – tā ir kaislība daudziem. Ar pareizo espresso a...
Handbryggare: Vilken ska man välja? - Barista och Espresso

2024. g. 5. dec.

Roku kafijas pagatavotājs: Kuru izvēlēties?

Tāpat kā kafijas dzirnaviņu tirgus ir eksplodējis daudzveidībā un inovācijās, arī pilinātāji ir darījuši to pašu. No...
IZpresso Handkvarn Köpguide: Välj rätt modell för din bryggning - Barista och Espresso

2024. g. 5. dec.

IZpresso rokas dzirnavu iegādes ceļvedis: Izvēlies pareizo modeli savai pagatavošanai

IZpresso pēdējos gados ir kļuvis par vadošo spēlētāju rokas dzirnaviņu tirgū, piedāvājot inovatīvus un augstas kvali...

Tilta ceļvedis

Hur gör man perfekt iskaffe (cold brew) hemma? En enkel guide för 2025 - Barista och Espresso

2025. g. 26. febr.

Kā pagatavot perfektu auksto kafiju (cold brew) mājās? Vienkārša rokasgrāmata 2025. gadam

Aukstā kafija, vai cold brew kā to arī sauc, ir kļuvusi par vienu no karstākajām (vai varbūt aukstākajām?) tendencēm ...
Så här ställer du in din ljusrostade bönor för espresso - Barista och Espresso

2024. g. 3. dec.

Tā šeit iestata savu gaiši grauzdēto pupiņu espresso

Gaišās grauzdētās kafijas var būt grūti pagatavot espresso aparātā – bet ar pareizajām metodēm var iegūt fantastiska...
Guide: Så gör du din espresso godare - Barista och Espresso

2024. g. 3. dec.

Ceļvedis: Tā tu dari savu espresso garšīgāku

Espresso var varbūt var justies pārsteidzoši ar visām mainīgajām, kas jāuztur. Par ja esi noguris no bezgalīgām foru...

Tīrīšana un apkope

Vanliga Misstag Vid Underhåll av Kaffemaskiner – Undvik Dem! - Barista och Espresso

2025. g. 27. febr.

Biežākās kļūdas kafijas automātu apkalpošanā – izvairieties no tām!

Kafijas automāta iegāde ir sapnis daudziem kafijas mīļotājiem – bet bez pareizas apkopšanas tas var ātri pārvērsties ...
Den ultimata rengöringsguiden för Sage espressomaskiner - Barista och Espresso

2024. g. 2. jūn.

Galīgā tīrīšanas rokasgrāmata Sage espresso automātiem

Lai saglabātu jūsu Sage espresso aparātu izcilā stāvoklī un nodrošinātu, ka tas piegādā labāko iespējamo kafiju, ir i...
Hur man backspolar med rengöringsmedel för din espressomaskin - Barista och Espresso

2024. g. 1. jūn.

Kā atpakaļsūknēt ar tīrīšanas līdzekli savai espresso mašīnai

Lai pagatavotu perfektu espresso , ir jāņem vērā daudzi faktori, piemēram, pareizo pupiņu izvēle, malšanas pakāpes pi...

Dibiniet kafejnīcu

Hyreskontrakt vs Leasingkontrakt: Vad är bäst för ditt Café eller Restaurang? - Barista och Espresso

2024. g. 10. sept.

Nomnieku līgums vs Līzinga līgums: Kas ir labākais jūsu kafejnīcai vai restorānam?

Ja, kad jūs vadāt kafejnīcu vai restorānu, aprīkojuma izvēle, piemēram, espresso aparāti, kafijas dzirnaviņas, kafija...
Varför man bör välja att hyra över leasing på kaffeutrustning för caféer och restauranger - Barista och Espresso

2024. g. 9. sept.

Kāpēc būtu jēga iznomāt kafijas aprīkojumu kafejnīcām un restorāniem, nevis to iegādāties līzingā?

Ievads Vai jūs vadāt kafejnīcu vai restorānu? Tad jūs zināt, cik svarīga ir kafijas iekārta, lai nodrošinātu augstas ...
9 Bästa tipsen för att starta ett eget café - Barista och Espresso

2023. g. 30. janv.

9 Labākie padomi, kā uzsākt savu kafejnīcu

Uzsākt kafijas veikalu ir sapnis daudziem. Bet tas ir arī grūts uzdevums, kas prasa daudz laika, plānošanas un iesais...

Bieži uzdotie jautājumi un atbildes

Kas raksta rakstus emuārā?

Visus rakstus raksta mūsu komanda šeit Barista Espresso - un dažreiz ar viesu rakstnieku palīdzību, kuri arī aizraujas ar kafiju. Saturs bieži balstās uz mūsu pašu pieredzi, testiem un zinātkāri.

Vai es varu ieteikt emuāra tēmu?

Absolūti! Mēs atzinīgi vērtējam visus ieteikumus un domas. Varbūt jūs nokavējat ceļvedi, pārskatu vai vēlaties uzzināt vairāk Par Konkrēta mašīna vai metode? Nekautrējieties sūtīt mums e -pastu vai rakstiet mums tērzēšanā.

Cik bieži jūs publicējat jaunas ziņas?

Mēs pastāvīgi atjauninām emuāru - dažreiz nedēļā būs vairāki raksti, dažreiz reti atkarībā no tā, kas notiek ar mums un kafijas pasaulē.

Man ir tehnisks jautājums Par Mana mašīna - vai jūs varat palīdzēt?

Jā, mēs piedāvājam gan padomus, gan atbalstu mašīnām, piederumiem un alus darīšanas metodēm. Par Jūs esat iegādājies produktu no mums vai jums nepieciešama palīdzība, izvēloties pareizo - nevilcinieties sazināties ar mums!

Kā es varu ar jums sazināties?

Jūs varat mums nosūtīt e -pastu pa tālruni informācija@barista-espresso.aplūkot Vai arī rakstiet tieši vietnē tērzēšanā. Mēs esam šeit, lai jums palīdzētu!

Vai jums ir sociālie mediji?

Jā! Sekojiet mums sociālajos medijos, lai iegūtu nepārtrauktus atjauninājumus, ziņas un iedvesmas avotu kafijā un visam apkārt. Mēs dalāmies ar padomiem, ceļvežiem, jaunumiem un ieskatu aizkulisēs.

📸 Instagram@barista_and_espresso

📘 Facebook – Barista Espresso

Mums patīk redzēt, kā jūs izmantojat mūsu produktus - nekautrējieties mūs atzīmēt, kad dalīsities ar kafijas mirkli!

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu iepirkumu grozs šobrīd ir tukšs

Iepērcieties tagad