Atšķirība starp Espresso un parasto kafiju: kura ir labāka?
Espresso un bryggkafija ir divas pilnīgi atšķirīgas dzērienu kategorijas, bet tām ir viena un tā pati izejmateriāls: kafijas pupas. Atšķirība starp tām ir bryggšanas procesā. Espresso ir spēcīgs, koncentrēts kafijas dzēriens, kas tiek pagatavots izspiežot ūdeni zem augsta spiediena caur smalki maltiem kafijas pupām. Parastā kafija tiek pagatavota izlejot karstu ūdeni pār rupji maltiem kafijas pupām, kas ir tikušas uzglabātas ilgu laiku. Rezultāts ir pilnīgi atšķirīgi dzērieni: espresso ir koncentrēts, spēcīgs un krēmīgs, kamēr parastā kafija ir vieglāks, ar vairāk aromāta dzēriens ar zemāku kofeīna saturu. Abi ir garšīgi, tā ka tā ir atkarīgs no tevis, ko tu vēlies!